دكتورة / هند كمال علي حاصلة على شهادة الدكتوراه في تخصص علوم الاغذية عام 2022 السيرة-الذاتية-انكليزي د-هند كمال.pdf السيرة-الذاتية-عربي د-هند كمال.pdf
تدريس مواد هندسة غذاء ومسؤولة مختبر الانزيمات بالقسم وعضو لجنة ارتباط الموقع الالكتروني وعضو ارتباط ضمان الجودة وعضو ارتباط التصنيف الوطني
حاصلة على درع ووسام مؤتمر ريمار الدولي للعام 2024 عن المشاركة ببحث باسم جامعة بغداد
Appreciation of the Chemical Ingredients of Black Grapes Structures Vitis vinifera L. and.pdf EXTENDING THE SHELF LIFE OF BEEF BURGERS BY ADDING.pdf EXTRACTION, PARTIAL PURIFICATION AND CHARACTERIZATION.pdf EXTRACTION, PURIFICATION AND CHARACTERIZATION OF LIPASE.pdf Extraction, Purification and Characterization of Peroxidase.pdf Study Antioxidant and Functional Properties of.pdf VICINE AND CONVICINE LEVELS IN DRY AND FRESH BEANS DURING.pdf